Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ο μαστρο-Γιάννης πρωτοσέλιδο στον ΗΜΕΡΗΣΙΟ!!! (Γιάννης Παπαδάτος του Γουλιέλμου)

 

ΕΝΑΣ από τους πιο Fan αναγνώστες του «Η» είναι ο μαστρο-Γιάννης Παπαδάτος, ο καλύτερος σιδεράς της Κεφαλονιάς.

Κάθε πρωί κατεβαίνει από το Χωριό του τα Δαυγάτα κι’ αφού πιεί το καφέ του στο «Σουλάτσο», αγοράζει την εφημερίδα από το περίπτερο της Σισσιώτισσας.

Ακολούθως φεύγει με το αγροτικό όχημα για Γιοφύρι Κουρουκλάτων, όπου εκεί βρίσκεται το Κτήμα του, γεμάτο δέντρα και μελίσια.

Αφού ανοίξει το πορτόνι του, κάθεται εδεκεί σε μιά καθήκλα που έχει και απολαμβάνει την ενημέρωση από τον αγαπημένο του «Η».

Στο κτήμα παράλληλα τη φροντίδα των δέντρων και των μελισσών, πουλάει και το εξαίσιο μέλι του στους τουρίστες, που ενθουσιασμένοι γλύφουνε και τα δάχτυλά τους, καθότι το προϊόν βγαίνει από θρούμπα και σπάρτο και μοσχοβολάνε.

Ο μαστρο-Γιάννης είναι αδελφός του πολιτευτή της Ν.Δ. και αρθρογράφου αθηναϊκών εφημερίδων και ενίοτε του «Η» Παύλου Παπαδάτου, και τις προάλλες έκανε παράπονα στον εκδότη μας, (του οποίου έχει σιδερώσει το πατρικό του σπίτι στα Κουρουκλάτα) για ένα λάθος που βρήκε στην εφημερίδα, καθώς δεν την πάει κάτω …«αμάσητη»…

– Τι να κάνουμε του απάντησε ο εκδότης, ο Κουρής Θεός χωρέστονε, έλεγε ότι «εφημερίδα που δεν έχει λάθη δεν είναι εφημερίδα»!

Μαστρο-Γιάννη, σ’ ευχαριστούμε για την αγάπη σου.