Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ένα ταξίδι τελείωσε και ένα άλλο αρχίζει!!!


Με έντονα συναισθήματα και μεγάλη συγκίνηση, χθες ολοκληρώθηκε το εργασιακό μου ταξίδι.Η πολύχρονη επαγγελματική μου πορεία στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και την ALPHA BANK.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους, που όλα αυτά τα χρόνια συνταξιδέψαμε και δημιουργήσαμε μεταξύ μας σχέσεις καλής συνεργασίας και αληθινής φιλίας.

Θεωρώντας ιδιαίτερα σημαντικά για εμένα τα τελευταία πέντε χρόνια που μου ανατέθηκε η Διεύθυνση του Καταστήματος Ληξουρίου, Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συναδέλφους που συνάντησα εκεί, για τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν. Με την εργατικότητα, την ομαδικότητα και την συναδελφική αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε μεταξύ μας, καταφέραμε να πετύχουμε σημαντικούς στόχους.

Σπύρο Μαρούλη, Διονυσία Μάσσα, Ελένη Γαβρίλη, Διονυσία Περδικάρη, Ελένη Κεχρινιώτη, Κάρλο Πασχάλη και Μιχάλη Ζακυνθινέ, θέλω να ξέρετε πως είναι τιμή μου που συνεργάσθηκα μαζί σας.


Θεωρώ επίσης υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όλους τους Ληξουριώτες που παρόλο που ήμουν από.....απέναντι, με στήριξαν, με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να μείνω στο Ληξούρι πέντε ολόκληρα χρόνια. Θέλω να ξέρουν ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία.
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, εύχομαι σε όλους υγεία προσωπική και οικογενειακή. Σε όσους συναδέλφους έμειναν πίσω, επαγγελματική καταξίωση και δύναμη για να αντέξουν όσα έρχονται.